top of page

Lekker mozaieken

Updated: Sep 25, 2022

Zit je thuis tijdens de Corona-ellende en verveel je je? Bestel dan dit 'pretpakket' en laat je creativiteit de vrije loop.



Pretpakket

Altijd al willen mozaieken, maar niet weten hoe of wat? Bij Marlinda, Wolkenvanger, kan je dit pretpakket bestellen en zelf aan de slag gaan. In dit pakket zit alles wat je nodig heb om zelf iets moois te maken. Een figuur op een tafel, iets abstracts op een vaas ... het kan allemaal. Doe eens gek, doe eens creatief. Je hebt keus uit 2 verschillende pakketten. Op de website vind je hoe je het kan bestellen en zie je ook de creaties, gemaakt door Marlinda.



Bestel hier je PAKKET en leef je uit.

Op de website vind je ook workshops, eigen creaties en nog veel meer.


Opdracht / workshop

Naast allerlei creaties voor haarzelf maakt ze ook mozaieken in opdracht. Heb je zelf een idee en wil je iets laten maken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Ook geeft ze verschillende workshops (nou dus even niet). Dus heb je de smaak te pakken gekregen of wil je gewoon gezellig met een groepje gaan hobby'en? Kijk op de site welke je workshops je allemaal kan volgen, en ... wanneer.

Tip: Kijk ook eens op Facebook, voor meer info en creaties!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Lege flessen: Glasbak of ...

Ik kijk nog wel eens op Pinterest, handig voor ... van alles eigenlijk. Hoe weet ik niet meer maar ik kwam dus op een gegeven moment...

Comments


bottom of page